WeCreativez WhatsApp Support
Whatsapp Support
Hi, boleh saya tolong ?

SELAMAT DATANG KE alkaff mobile world

Tahniah Anda Telah Berjaya Menemukan Kedai Telefon Termurah Di Malaysia.

KEUTAMAAN KAMI

MEMBEKAL TELEFON

Membekalkan pelbagai jenis telefon bimbit jenis baru dan terpakai dari iphone, samsung, huawei, oppo, vivo, xiaomi, bersama-sama dengan semua jenama global utama yang lain. Beribu-ribu model sentiasa ada dalam stok dan bersedia untuk jualan serta penghantaran segera.

MENJUAL telefon

Menjual pelbagai telefon Android dan iOS , Baru dan Terpakai (Second-Hand), Sentiasa update stock terkini. Dan Alkaff pastikan setiap stock (Second set) sebelum dijual telah di check dari team pengalaman kami sehingga berpuas hati.

MEMBAIK PULIH GAJET

Menawarkan cek kerosakan telefon anda secara percuma! Alkaff tidak sewenangnya cas customer jika fon tidak boleh dibaiki. Team Alkaff sehingga kini mampu membaiki semua jenis telefon pintar yang di hantar oleh customer.

aksesori & sparepart

Menyediakan pilihan aksesori pada customer, tidak perlu mencari kedai aksesori asing sesudah membeli telefon di sini dan menjual sparepart telefon jika anda berminat untuk membuat repair di rumah. Juga Alkaff membekal aksesori dan sparepart secara borong kepada pemborong seluruh Malaysia sejak 2014.

ansuran telefon

No update yet. Menjual pelbagai telefon Android dan iOS , Baru dan Terpakai (Second-Hand), Sentiasa update stock terkini. Dan Alkaff pastikan setiap stock (Second set) sebelum dijual telah di check dari team pengalaman kami sehingga berpuas hati.

simcard dan telco

Semua telco di Malaysia ada di Alkaff. Anda boleh membuat pendaftaran simcard baru, menukar hak milik nombor, dan membayar bil telefon disini. Prepaid dan Postpaid disediakan.

logo-alkaff-red web

KENAPA PERLU MEMILIH ALKAFF ?

TERMURAH

Produk yang dijual pasti termurah dari pasaran agar sentiasa dapat membantu pelanggan mengikut kemampuan (Berpatutan).

BERKUALITI

Kualiti setiap barangan yang dijual, dijamin dalam keadaan baik. Di cek lebih 5 kali dari team pengalaman sebelum dijual pada anda.

MESRA PELANGGAN

Team Alkaff yang terlatih dan sentiasa ceria melayani pelanggan samada secara online atau offline.

CEKAP DAN TELUS

Memudahkan urusan pelanggan yang berurusan samada jual beli atau membaiki kerosakan telefon. Alkaff terapkan sikap jujur dan telus dalam berurusan dengan customer.

FLEKSIBLE

Menawarkan khidmat jual beli secara lansung (offline) atau atas talian (online). Menghantar barangan yang dibeli ke depan rumah anda (COD) dan setiap hari membuat postage ke seluruh negeri,ikut kehendak anda.

STORE BERDEKATAN

STORE/KEDAI Alkaff yang berdiri Gah di Pasir tumboh(Kota Bharu-HQ) memudahkan untuk anda sampai ke sini. Juga Store yang berhampiran anda di 4 cawangan lain (Rujuk di page "Tentang kami" di bahagian menu).

"A NAME YOU CAN TRUST"

LETS JOIN OUR TEAM
MENCARI PARTNER SELURUH MALAYSIA

SOALAN DAN JAWAPAN

SOALAN DAN JAWAPAN YANG KERAP DARI CUSTOMER KAMI

Ya Tuan/Puan . Alkaff menjual semua jenis brand dan model henfon. Juga newset dan secondhand.

Ya Tuan/Puan . Alkaff sentiasa bersedia untuk membaiki semua jenis henfon iphone atau android. Kebanyakan sepantas 15 minit.

Sudah tentu, alkaff menawarkan warranty setiap model henfon yang dijual dari kedai kami. Untuk secondhand dari 1 bulan-8bulan.

Ya, semestinya melalui beberapa acara contohnya Cabutan Bertuah, Teka-teki secara Live dan sebagainya. Jangan terlepas dari iklan kami lah nak henfon free hehe.

TEGHI SKILL IN PROGRESS
Web Designer 70%